Thursday, July 29, 2010

birthday..=)

happy birthday to us,,
happy birthday to us,,
happy birthday to me and my hubby,,
happy birthday to us...=)

alhamdulillah,,dah 20 tahun aku menghirup udara ciptaan Tuhan ni...bersyukur nya..=D

sebenarnya birthday tahun ne agak special la kan. bukan senang nak celebrate birthday macam ne..huhu, sangat excited..=)

hari jumaat,23 julai birthday my hubby and hari sabtu 24 julai birthday aku..so, kami celebrate la sama-sama..dia datang ke penang dari perlis,huhu. kawan-kawan aku pun sporting pegi belikan kek. wah!!bertuah sungguh..hehe.

minggu sebelum tue aku kuar nagn roomate aku sebab nak belikan hadiah untuk my hubby la, huhu. pusing-pusing queensbay tue sangat la lama..at last aku belikan dia belt, and yang paling tak sangka dia sebenarnya memang memerlukan belt tue..wah!!terharunya bila hadiah yang dibagi sangat dihargai..huhu..=p

my hubby plak bagi teddy bear pada aku. cantik..!!=) so sekarang dah dua teddy bear yang dia bagi..dia cakap dia punya target nak bagi teddy bear je untuk setiap birthday aku..waaaa, penuh la teddy bear kan umah ne..hehe..ape-ape pun, hadiah yang dia bagi aku sangat hargai..=)



comel kan..yang kuning tue last year punya hadiah..hehe..=p

firstly, thanks to my hubby sebab sanggup datang dari perlis ke penang..sanggup habiskan banyak duit dia untuk aku..habiskan masa dia..habiskan tenaga dia..sanggup tak pegi BTN sebab nak jumpa aku sempena birthday kami ne..sanggup menyusahkan kawan-kawan dia..adui, banyak nya yang dia dah korbankan untuk aku kan..best kan?hehe..neway, tq sayang..=)



at queensbay on my birthday..lalala..=)

to my kawan-kawan..korang memang best..malam birthday ko tabur aku dengan milo + bedak kan..hehe..esok malam korang belikan kek..waaa,,thanks korang banyak wat suprise pada aku...huhu..



kek yang korang belikan ne sangat sedap..thanks..=D



malam birthday..my kawan-kawan belikan kek and celebrate sama2..=)

itu lah hujung minggu yang best pada aku..=D

p/s: sori la kalau korang x suka story ne..peace..=)

1 comment:

NicE said...

happy bufday...hehe