Monday, January 10, 2011

saya + dia = 2 tahun.=)

hai hai hai...monday blues semua kan...mentang mentang malam tadi tengok AJL tergolek golek tak puas hati ana rafali menang,,hari nie korang malas nak pegi sekolah ye..tak nak komen pasal AJL..korang baca la dekat blog blog gosip selebriti..banyak cerita menarik...hehe..


10.01.2011...saya dan dia dua tahun...wawawawa...macam dah lama..rupanya baru dua tahun..huhu..umur muda lagi..study tak habis lagi...duit sendiri takde lagi..ptptn tak bayar lagi...kerja tak komfem lagi...jangan berangan nak kawen sya..!hahaha..dua tahun sama dengan 730 hari tue sangat panjang...sepanjang tempoh tue macam macam hal yang jadi..konflik sana sini..tak matang lagi kot...aku nak baiki...nie mesej untuk kekasih hati aku...korang tak yah baca..hehe..=p

"cha"..(aku dengan dia je yang paham)
dua tahun dah 'cha',,macam lama sangat sudah kan..
macam macam jadi sepanjang tue..
tapi kita tetap bertahan kan 'cha'..


'cha',
thank you sebab sanggup bertahan dengan perangai saya yang macam hantu nie..
hantu kalau jumpa pun takut..hehe..
sanggup sabar dengan maki hamun saya..
sanggup maaf kan semua salah saya yang besar besar tue...awak baik la 'cha'..hehe..

cukup la tue...tak nak aku tulis banyak banyak...yang lain korang tak payah tahu..dia tahu jugak tue nanti..hehe..aku tau korang lagi banyak pengalaman dari aku...so ajar la aku kalau ada yang tak betul...aku susah nak tunjuk perasaan sebenar pada sapa sapa pun..kalau aku marah,,aku boleh bercakap dengan orang tue lagi...so bila dengan kekasih hati pun aku macam tue..sebab tue dia rasa tak dihargai kot..betul ka 'cha'..?hehe..

sekarang aku agak sibuk nak save gambar gambar dalam folder picture aku..bersepah sepah macam almari baju aku..hehe...nak save tarikh tarikh birthday dalam reminder...yela,,,fesbuk kan dah nak tutup kedai..lepas nie kita lepak dekat tempat lain la pulak...balik kepada frenster ke..?tweeter ke..?tak pun kita ramai ramai meriah kan blog aku nie...mai mai sini baca entry merepek cek..hehe...tengok je la nanti kan..fesbuk dah tutup ni ok la jugak...takde la korang hadap depan laptop 18 jam tengok status orang lepas tue like...baik korang duduk dekat library baca buku..dapat jugak skor pointer bagus semester nie..eceh...!nasihat untuk diri sendiri tue..hehe...


dah dah,,kata azam baru nak study,,nie duduk mengadap laptop lagi pehal...ok ok...till then...bubye..=)







p/s : sori 'cha' takde hadiah ulang tahun..thanks for everything..suka tengok bunga ros kat atas tue.."we have been together for 2 years...woha..!=)

3 comments:

annyss said...

congrates sya..^^ semoga berkekalan and happy slalu..^^

mizs.aen said...

cha???ehem,,,ak ternmpak tyme boling ari 2...adakah cha 2 bermaksud tetttttt.....hahahaha...nywy,,na mo majok2 da psni ngn sayang kamu 2 :) t kawen ajk cheq na :)

Naisya...... said...

annyss...tq2...=)

mizs aen...ko nak aku plg cha jgk ke...??bgus ko diam sebelum aku bagi penyepak...hahaha..sila ajar saya jadi setia..huhuhu