Monday, January 17, 2011

best best best..!!

hello hello...kali nie nak share dengan korang something yang menarik...layan~

nie video dari hayad lagu pilihanku..ini pun bagi aku best..kalau bagi korang tak best diam diam...tak nak dengar tak payah dengar...hehehe...

video

*kau buatku bermimpi
auramu ku rasai
dekati dan dampingiku
jangan kau malu-malu

**hatiku berkata
kau dengan aku kan bersama
mari kita berkawan
jangan kau malu-malu

ulang * dan **

aku bukanlah lelaki terhebat
tapi ku rasa pasti kau kan dapat
seluruh jiwa dirimu untukku
yang pasti buat kamu gila bayang

jangan kau lupa sms dariku
jangan kau malu
luah isi hatimu
aku yang menanti
selalu ku merindu
kau yang di hati jadi pihanku

***ku, kan jadi teman dalam hidupmu
ku yakin kisah kau dan aku
walau hujan dan panas mengganggu
kau jadi pilihanku

****kau, kau yang sempurna dari hatiku
ku yakin kisah kau dan aku
walau hujan dan panas menggangu
kau jadi pilihanku

Berdua,
tidak semesti bercinta
ku tahu kau dan aku bersama....

ulang *** dan ****

jadi pilihanku, ohhhhh.
kau jadi pilihanku...







p/s : comel je yang sorang tue...aaauuummmm..!=p

1 comment:

boho (ボホ) said...

...suka lagu background, aauauummmm!! :P