Friday, July 8, 2011

Dah Setahun...!!

wei wei,,aku lupa birthday blog aku...patut la die macam merajuk je..kesian...!!


hari nie dah 8 julai...blog aku lahir 6 julai,,first besday die aku dah lupa..kesian wei.aku ingat pun sebab rumet abadi aku wat entri pasal besday blog dia...bru aku ingat blog aku tua sehari dari blog dia..hahaha..

setahun nie tak banyak yang menarik kan..aku akan usaha lagi..maaf..! aku nak korang follow blog aku mengikut kerelaan hati..kalau tak best aku akan improve..aku cuba ek..


ape hadiah untuk blog aku ek...aku gambra nie,,baru ingat besday benda nie..hahaha..apa kata kalau aku buat transformasi untuk blog aku...nak touch up sana sini...tapi nak mintak tolong encik gemok la..aku tak reti nak buat..hehehe...tungguuuuuuuuuuuuu...;p





p/s : tak nak gaduh gaduh dah...!:)

8 comments:

Lyn Sery said...

sya rumet oooiiii!!
boleh lupa besday belog sendiri..
ehem ehem...lawa belog skang..
senyum je aku buka belog kau ni..
kaler biru woh!!

naisya said...

tenang wei...aku nie migrain je..ltak background hitam lagi aku migrain...hahaha...hepi besday utk blog ko jgk..!;p

Naisardian Syah said...

yang penting blog warna biru!!!!!!

mariam said...

nice changes.natural gitu.
anyway, happy birthday blog "all about life"..:)

naisya said...

tq olls...:)

GaRy™ said...

wui.. tua suda blog ni... setua tuannya... =P

GaRy™ said...

wui.. tua suda blog ni... setua tuannya... =P

naisya said...

hoi gary...!!jaga la i terjah blog u...!!;p