Wednesday, July 13, 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

salam...ade insan tag aku dalam entry terbaru die..aku dah lama tak kena tag untuk sebarang entry..tak popular ke..hehehe...




Cik Yana & Cik Putih nak bagi hadiah kat korang nie..giveaway kali nie gempak beb..aku pun rasa nak join bile tengok sponsor sponsor dorang nie..disebabkan besday aku bulan julai nie,,maka aku pun nak cuba nasib..mana la taw bertuah kan..fuh kiri..fuh kanan..haha...jom tengok sponsor..biar terbeliak mata korang..

Senarai Sponsor :-

  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 


jadi camane..?kalau la aku bertuah kan...aku nak hadiah nombor 7 sebab bulan kelahiran aku julai dan nombor 23 sebab Mr. N punya besday 23 hari bulan..hehehe...berangan je kerja aku nie....ntah dapat ntah tak..takpe,,yang penting dah usaha...kalau dapat salah satu pakai untuk raya meletop nie..(berangan)..fuh kiri..fuh kanan lagi..haha..

jap,,lupa plak aku kena tag tiga pesaing aku nie..kalau korang dapat giveaway nie hadiah bagi aku..hahaha..


maka nya kepada tiga nama bertuah ini...mari join sebelum 8 ogos 2011...klik je pada benner tue atau pada nama dorang tue...good luck kawan kawan..:)


4 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

good luck..

Mr N said...

gudluck!!! we are special....i 23 u 24....=p

Roxy zai said...

hehe..toce toce!!=)

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

penyertaan sudah di check.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,