Saturday, April 16, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

hola...!kepala dah pusing pusing..mata dah juling juling...banyak sangat baca tulisan tulisan sejak kebelakangan nie..saje nak bagitau korang aku tengah study..ingat senang nak tengok aku study..hak hak hak..

disebabkan rumet abadi aku (tahun depan tak rumet dah) tag aku dalam entry terbaru beliau..maka aku pun berminat la nak join contest yang ade...nie first time aku join contest...mintak mintak bertuah la..ye dak..


Miszlullaby nak balik Malaysia yang terchenta dah..selepas berjuang di bumi Moscow..perghh..salah satu tempat idaman aku..huhu..disebabkan beliau nak balik,,beliau nak bagi gift dekat follower bertuah beliau..khas dari moscow taw..dalam hati berkata kata,,tak dapat pegi moscow tapi dapat hadiah dari moscow pun dah cukup bagus..hak hak..

rumet abadi aku buat desktop background..aku pun nak ikut ke'ting tong'an dia..hahaha..


dengan ini,,secara rasmi nya aku nak tag :






p/s : jom belajar pengurusan kesihatan..:)

3 comments:

miszlullaby said...

wakakaka...wat dekstop background?? kikiki..kelakanye..

Naisya...... said...

hihihi..semangat tak..?;p

Lyn Sery said...

sya kalau dah memang ting tong sama macam aku memang rumet abad betul ah..HAHAHHAHAHA