Monday, April 25, 2011

celaru..

hola..wah wah..senyap sunyi budak budak u punye blog kan..mesti korang fokus exam nie..terbaik la...paling kurang skor la untuk senarai dekan..boleh sambung master ye dak..?aku pun agak huru hara sikit hidup dalam dua minggu nie...mana nak pikir exam nye..masalah rumah tangga lagi,,masalah kecurian lagi,,masalah kehilangan lagi..fening fening..jom aku cerita satu satu...


dalam minggu study week lebih kurang dua minggu lepas,,aku gaduh besar dengan encik kekasih..aku jeles..kuang kuang kuang..sapa yang kenal aku memang akan tau la apa jadi kalau aku dah mula jeles..bila dah jeles,,mesti lah aku nak di pujuk kan..malang nye aku kena marah..kuang kuang kuang...haha..dah,,tue je aku nak bagitau korang..tak boleh lebih lebih...

next,,pasal exam..sepanjang minggu study week aku buat study group dengan budak budak satu kos aku and alhamdulillah minggu pertama exam aku dapat jawab dengan tenang walaupun jawapan tak pasti..minggu pertama tue paper penuh dari rabu sampai jumaat..minggu kedua exam langsung takde paper..makna nya ini fasa kedua study week..haha..minggu ketiga nanti aku sorang sorang berjuang sebab rumet abadi aku dah balik..huhu..insyaAllah 7 mei aku balik dengan member UTM,,gee..yeehaaa..!:)


ketiga,,masalah kecurian dengan hostel aku semakin menjadi-jadi..baru baru nie aku dapat tau sebelas laptop die dah sapu..dengar dengar kes pukau...aku dengan rumet abadi dah buat langkah berjaga jaga dah..tido peluk laptop..haha..kesian sapa yang kena curi tue..dah la nak exam..hilang laptop pulak..yang hilang wallet lagi kesian..takde identiti nak pegi exam..aku yang pakai i/c sementara nie pun touching je bila kena bahan dengan member member..sob sob..ape ape pun jawab exam dengan sehabis mampu...hehe..

aku dengar ramai gadis gadis kecewa bila ashraf muslim bertunang..betul ke..?aku tak heran la..janji anuar zain aku single lagi..auuummm..!!haha..


aku dah tukar akaun blog aku kepada gmail..korang yang guna akaun yahoo tue bila lagi..?sebelum 25 jun tau..nanti dah tak boleh bukak blog korang baru tau...lepas je tukar macam macam setting lari..aku dah la jenis yang tak suka pada perubahan,,mula la nak mengamuk bila semua berubah..akaun baru so terpaksa la aku follow balik blog blog yang aku follow guna akaun yahoo dulu..satu kerja lagi..lepas tue setting sana sini lentang pukang...semalam sampai pukul 4 pagi baru aku tido lepas tukar segala barang dalam blog nie..sangat menyusahkan ok..huh..!


tue je la kot entry merepek aku kali nie...idea nak menulis ada tapi mood takde..so kalau korang baca entry boring nie maaf la yer..;)





p/s : penat aku nak baca buku psikologi tak normal..last last aku yang tak normal nanti..haha..!

4 comments:

geemah said...

weee..ada nama aku...femes2222....=.= All the best sya :D

geemah said...

sya sya sya!!!!!

geemah said...

ok abaikan,aku gila

naisya said...

gee...!!!bangga la tueeeee....haha..;p