Friday, December 3, 2010

bila kami balik labuan..

jeng jeng jeng,,cuti datang lagi..cuti datang lagi..huhu..best ke..?biasa je bagi aku.duduk tanam lemak dekat rumah...dalam hujung bulan nie datang la hasil nya...kuang kuang kuang...macam biasa,,cuti ipta lain pun lebih kurang sama kan..makanya,,penuh la labuan dengan budak budak yang bercuti...yang spm teruskan perjuangan..haha..=p


boleh dikatakan ramai yang balik ke labuan cuti nie yek...yang dari laut pun mendarat...yang dari pulau pun pindah ke pulau lain...ooo lupa pulak...upsi belum cuti ye...ok ok,,fighting...!

makanya,,aktiviti di pulau harus di rancang dengan teliti supaya kita semua tak mati kebosanan di rumah..huhu...perjumpaan pertama selepas tiga atau empat bulan tak jumpa ialah melawat kawasan..huhu..habis satu ujana kewangan kami pusing...besar sungguh..kalah mid valley...kuang kuang kuang...

ujana kewangan

satu kereta myvi dengan muatan empat perempuan dengan seorang lelaki merayau rayau dalam pulau..kami pergi makan kepak ayam bakar dan sate di tepi pantai lepas hujan..heaven wei...!nie bukan geng helmet dah nie..nie geng myvi pulak...hehe...

perancangan seterusnya akan dirancang........tungguuuuuuu~

sedaaaaaap..;p

kanak kanak riang













p/s : sapa boring dengan lagu blog aku nie angkat tangan...ada idea untuk tukar lagu tak..=p



3 comments:

atiQah.sya said...

oke fine.upsi mmg blom cuti.
xpa.sunday ..labuan ko tunggu..!!
btw lagu oke wat..tp klau mo tukar jua aku cadang "on the nite like this-mocha"
kalau aku x silap la tajuk lagu dia gitu.ko try search lh.cute song ni..

Naisya...... said...

kah kah kah...belum cuti ka...?hahahaha...(ketawa kejam)...orait,,,nnt aku search lagu tue.thanks..=p

AlfiE_eLmo said...

i like....:)