Thursday, October 7, 2010

bahagia ke...??

oh..! sangat lama tidak meng'update' blog ne. dah bersawang dah rasenye. huhu...=p

firstly, trima kasih la pada visitor2 dari merata tempat tue ek sebab sudi hinggap dekat blog aku ne. rajin2 la tinggalkan tapak kaki korang tue. at least aku tau la korang penah jejak kaki ke blog aku ne..hehe..

macamana raya korang? banyak duit raya tak? kalau yang dah berumur macam aku ne jangan berangan la nak dapat duit raya lagi. pegi beraya bukan orang bagi duit raya, dorang sia tanya lagi.."bila nak kawen?"..amboi pakcik, saya ne baru 20 taun, duit bulan pun ayah yang bagi, tak kan gatal nak kawen kot. ish3..

topik hari ni agak berat kepada orang2 bercinta macam aku. huhu. aku nak mintak pendapat korang la dalam banyak hal ni..tolong jawab ek. diri ini sangat memerlukan perdapat korang sume :p

  1. kalau korang dah break-off dengan someone tue bukan kerana salah dia atau salah korang tapi sebab salah faham, korang akan teruskan berkawan tak dengan orang tue?
  2. lepas korang dah kawan dengan ex korang tue dalam beberapa tahun tanpa ada sebarang perasaan, tiba2 dia buka cerita lama dan cakap dekat korang "kalau la awak takde gf/bf kan bagus, boleh kita couple balik",,ape tindakan korang?
  3. selepas dia luahkan perasaan gitu dengan korang, perasaan korang pun jadi huru hara dengan bf/gf korang. adakah korang akan lupakan dia atau korang break-off dengan gf/bf korang dan balik pada dia?
  4. sanggup tak korang lupakan salah sorang dari mereka sama ada bf/gf korang atau pun kawan korang?


ok, rasanya cukup setakat ini soalan mid-termpada korang semua, sila tinggalkan pendapat korang ye...trimas...=)

2 comments:

asas said...

haaaaaaaaaaaaa. apakah jawapan tuan blog??

Naisya...... said...

jawapan saya.......................................................................................tunggu selepas ini..haha..=)