Sunday, November 7, 2010

aku nak marah...!!

sebelum aku marah,, aku nak berterima kasih pada semua yang sudi baca blog aku walaupun aku tak update. pageview sentiasa meningkat. terharu wei..!sob2..

korang baca,, korang komen,, bagi pendapat,, bagi semangat.. aku happy..aku hargai..aku follow blog korang..=)

tapi yang aku nak angin kat sini,, ada yang kutuk blog aku..kalau kau tak suka tak payah baca,, aku pun tak terhengeh hengeh nak kau jadi follower aku..!! suka hati aku la aku nak tertekan ke,,menekan ke,, bertekan tekan ke..helo brother,,aku tak kacau hidup kau la..ayooo...!


yang tak best nya,, dia boleh kutuk aku dalam blog dia...dah takda idea tulis entry agak nya..nak kejar nuffnang je lebih.. aku tahu la follower aku tak macam kau..follower kau ramai..tapi,, ada aku kisah...?? kau yang buat aku nak kisah taw...!ish..! emo.

dah dah,, naik darah aku sampai kepala nie...




p/s : kalau kau terasa, sila cari aku,,kita selesaikan one by one..! (eceh,macam berani) :p

p/s : kepada yang exam esok,,good luck..yang dah habis sila diam diam..!=)