Sunday, November 7, 2010

kawan aku tapir...??

hahaha..sorry la kalau ada yang terasa..=D

actuallynya,, entry ni nak cerita pasal kawan aku sorang nie...nama nya MOHD ALFIE SABALI...atau dipanggil tapir pie.hehe..


dia nie sorang saja bunga lelaki dalam geng-ronda-ronda-lawat-kawasan kitorang..dia lah driver kami semua yang perempuan perempuan..hehe...

sangat baik hati,, ambik berat tentang kebajikan kawan kawan nya ini...tapi,, belum pernh belanja kami..pie,,bila maw belanja kami..?? hehe...

mostly semua aktiviti yang kitorang buat dekat labuan dia mesti terlibat dan penghubung kami dengan kawan kawan lain..sebenarnya nama tapir tue kawan kawan lelaki yang bagi. aku pun tak tahu apa motif nama itu tapi mengikut firasat dia mempunyai hidung yang besar...hahaha...jangan marah pie..=p

korang tengok la betapa mesra nya kami..layannnnnnnnnnnn~~











p/s : kawan kawan lain akan menyusul...=p

3 comments:

Mlle Pija said...

Tapir !! hihihi :D

Amerul Aeyraff said...

Tapir!!! status dia diragui....

mariam said...

rindu dgn tapir..hehe