Friday, November 19, 2010

merapi di indonesia















macam macam bencana alam yang menimpa sejak-dua-menjak nie kan...membuktikan dunia semakin tua..tak mampu nak terima apa yang manusia dah buat pada harta pinjaman nie...

banyak lagi gambar yang menyayat hati di blog lain...ini gambar yang kawan aku send melalui emel..musibah datang tanpa kita duga kan...mari la sama sama kita doakan umat islam yang ada di sana tabah menghadapi dugaan nie...







p/s : setiap ujian yang datang mendekatkan diri kita kepadaNya...

2 comments:

daniel.a.k.a.dEe said...

lagu blog ni smart, apa nama??

sy suka jugak itu hamster...


nice blog sya..

Naisya...... said...

eren ft romi-pelengkap hidupku..=)