Thursday, November 4, 2010

harta karun~~

ok,,disebabkan entry lepas telah di delete atas sebab2 tertentu,,maka hari nie aku nak wat entry baru pasal harta karun ne....dalam mengejar exam yang bakal tiba 8 nov nie,,aku still atas katil layan muka buku ..bila nak khatam ntah..!!

disebabkan kebosanan dan kegatalan tangan,,maka aku pun korek2 la gambar dalam lappy aku ne..setelah 10 minit korek2 (jangan pikir bukan2),,aku jumpa la gambar2 menarik yang aku dah delete satu ketika dulu..huhu..jom layan.....

sudah jelas lagi di suluh2 kan,,,korang mesti nampak ape yang kat atas nie..."karnival sukan KML-johan bola sepak"....hebat kan aku main bola sepak..johan lagi wei..!!haha...nie yang tersayang la bagi kat aku...dia main bola ne dengan susah payah sebab aku suruh dia menang...tiba time final,,aku pulak tak boleh pegi tengok sebab urusan lain..huhu...frust tul..dah petang2 sikit dia datang jumpa aku dengan senyuman...benda nie kat tangan dia,,terus dia bagi aku suruh simpan...waaa,,,touching sungguh..hehe...=p

tedyy bear(s) nie plak aku jumpa time kemas bilik aku yang bersepah kat rumah tue gara2 adik2 aku yang macam beruk..opsss..!!hehe..nie baru suku dari koleksi teddy bear yang aku dapat..buat setakat nie,,aku belum pernah beli teddy bear sendiri..semua orang bagi..teddy bear dari yang tersayang,, nanti aku buat entry spesel..huhu..=p

aku suka teddy bear ne sebab dia special sikit...korang nampak tangan dia di muka kan...tangan dia ada megnet...so boleh bukak tutup...comel macam aku kan...!!(kelip2 mata)...hehe...=D

nie pulak antara koleksi key chain yang aku dapat time sekolah...sekolah je taw,,tak masuk lagi time matriks dengan U nie...kawan2 aku sangat rajin belikan keychain bla dorang wakil sekolah ke mana2 lah.huhu...terima kasih kawan2...=)

nie pun koleksi kad raya time sekolah...sekarang orang pakai fesbuk nak ucap raya...kad raya dah takde value..nasib baik aku simpan kad2 ne sebagai kenangan...bukan kad raya je,,time sekolah dulu kami memang gila2 terutama geng helmet..bila ada je antara kami yang besday,,yang lain2 akan buat kad and collected tandatangan sapa2 yang berkenaan dengan orang berkenaan..boyfren dia ke..skandal dia ke..sapa2 la..huhu...nostalgia giler..=p


ok,,nie yang terakhir...gambar2 kanak2 riang nie aku petik dari pokok rambutan rumah aku...hahaha...nie la gambar kawan2 aku yang sempat aku kidnap dari sumber2 tertentu..ada jugak yang suka rela bagi...comel2 kan dorang ne...tapi comel lagi aku....lalalalala..hahaha...

rindu semua kenangan dulu...harap2 aku tak hilang ingatan sampai tak ingat semua perkara dulu...harap2 jugak lappy aku tak sakit lagi..so,,gambar2 ne boleh tersemat indah dalam lappy..=)




p/s : bila nak study nie....arghhhhh..!!

1 comment: